top of page

Acerca de

Kundenstimmen

Daniëlle Rijken

"Ik ken Ann al heel mijn leven omdat we nichtjes zijn. Niet dat ik haar frequent zag, want we woonden nu éénmaal op een uur rijden van elkaar. Als we elkaar zagen, konden we goed met elkaar opschieten. We hebben altijd een wederzijdse waardering voor elkaar gehad. 

Sinds heel wat jaren woont Ann in Duitsland en vanwege Corona hadden we vooral telefonisch contact. Ik voelde me altijd fantastisch na onze gesprekken. 

Ann is iemand die echt met aandacht luistert en tevens ook de vinger op de zwakke plek weet te leggen, keer op keer..

Toen ze me vertelde, dat ze mensen coacht heb ik even getwijfeld of ik met haar zou werken. Ik vroeg me af of onze familieband niet in de weg zou zitten en me zou remmen in mijn openheid.

Uiteindelijk maakte ik me de bedenking dat Ann professioneel genoeg is om hiermee om te gaan en ik heb van deze beslissing geen seconde spijt gehad. 

Tijdens onze reading kwam er een jeugdherinnering naar boven, die ik jarenlang vergeten was. Dit voorval uit het verleden bleek een belangrijke struikelblok voor mij en tijdens onze sessie vielen er een aantal puzzelstukken mooi in elkaar. 

Het was een bijzonder positieve ervaring en het heeft me geholpen om een aantal gevoelens/frustraties te kaderen en sindsdien los te laten.

Ik ben Ann heel dankbaar hiervoor."

Daniëlle Rijken

Leerkracht Frans en Engels Secundair Onderwijs

DRfoto.jpg
bottom of page